About the gym

De creatieve ruimte die tot Creativity Gym werd gedoopt, werd bedacht en ingericht door drie docenten uit de opleiding Interactive Multimedia Design aan de Thomas More hogeschool te Mechelen.

Robby Vanelderen, David Heerinckx en Joris Hens [volgorde foto] besloten de koppen bij elkaar te steken om een leegstaande turnzaal om te bouwen tot de ultieme co-working space waar creatieve developers en designers samenkomen om te werken aan hun projecten.

gymcrew

Tijdens de zomervakantie - die normaal gezien heilig is in onderwijskringen ;) - werden de handen uit de mouwen gestoken samen met hulpvaardige studenten en medewerkers van de hogeschool. Op 7 september 2013 werd de Gym officieel geopend door algemeen directeur Machteld Verbruggen, burgemeester Bart Somers en internetspecialiste Clo Willaerts.

Inspiratie werd zeker en vast geput uit de kantoren van Google, Facebook en andere spelers in Silicon Valley. De Creativity Gym is overdag een werkplek (zeg maar kantoor) voor de studenten Interactive Multimedia Design, maar 's avonds gaan er op regelmatige basis workshops, meetups en andere events door.

Zin om een event of meetup te organiseren bij ons? Stuur een berichtje op Twitter naar @GymWithUs en Gym With us!

Gym with us!